W-Ziesel LD

De Weersink Ziesel Lift for Drivers (W-Ziesel LD) maakt het mogelijk voor de bestuurder om een transfer te maken vanuit een rolstoel naar de Ziesel.
 • Topsnelheid 30 km/h
 • Batterij 8.8 kWh
Weersink Video Website Thumbnail W Ziesel LD Electric Outdoor Fun Adventures

Specificaties

Een Ziesel is een elektrische rolstoel met rupsbanden die zich over elk terrein kan voortbewegen. Met zeer forse rupsbanden, een verwarmde stoel en bescherming tegen het omrollen is de Ziesel de ideale rolstoel om op avontuur te gaan.

Praktische kenmerken

Het mogelijk om op ooghoogte met iemand een gesprek te voeren. Dit kan zowel rijdend als stilstaand. De Ziesel heeft een wijd bereik waardoor het ook mogelijk is om laag aan de grond te komen.

Avontuurlijke kenmerken

De Ziesel heeft geen enkele moeite met zand, gras, sneeuw of andere uitdagende ondergronden. Beschikt over wegverlichting, claxon, achteruitkijkspiegels, kentekenplaathouder, trekhaak en gel-zitting.

Overige informatie

Afwerking met hout/walnoot. Torque  500Nm, gewicht excl. lift  375 Kg , 5″ Color Display 800x480px LCD, afmetingen 148x123x154cm en standaard 220Volt 3kW oplader. 

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

Weersink rolstoelbus lift zelfrijden contact Jan

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel