W-Draaihefstoel

De Weersink Draaihefstoel (W-Draaihefstoel) maakt het mogelijk voor iemand, die zelf niet kan instappen, toch weer voor in de bus/auto plaats te nemen.
 • Draagkracht ca. 180,0 kg
 • Eigen gewicht ca. 60,0 kg
Draaihefstoel turnt voor invalide auto draaistoel

Voordelen

Deze combinatie van liften beschikt over talloze voordelen ten opzichte van de traditionele plateaulift, waarbij de passagier nog helemaal via de laadruimte naar de zitplek moet rijden. Voorwaarde is wel dat de passagier in staat moet zijn om een zelfstandige transfer te maken van rolstoel naar de W-Mini LP.

Ombouw tot rolstoelauto/rolstoelbus overbodig

Door de Weersink Draaihefstoel is de ombouw tot een rolstoelauto/rolstoelbus overbodig en kunt u toch beiden naast elkaar autorijden. Hiermee wordt eindelijk een goede oplossing aangeboden waarmee iemand “normaal” op de passagiersplek kan plaatsnemen.

Geschikt voor nagenoeg alle auto’s/bussen

De Weersink Draaihefstoel kan in nagenoeg alle auto’s/bussen worden gemonteerd alhoewel de wat hogere auto’s beter geschikt zijn vanwege de grotere deuropening. Het meenemen van personen als lading achter in een bestelauto is daarmee verleden tijd. 

W-Draaihefstoel met rolstoelfunctie

Bij deze variant kan de stoel buiten de auto/bus verrijdbaar gemaakt worden. Er zijn meerdere uitvoeringsvormen waarbij telkens een echte rolstoel als basis geldt voor de rolstoel.

W-Draaihefstoel zonder rolstoelfunctie

Bij deze variant tilt de lift de persoon met stoel en al in of uit de auto/bus. Buiten de auto/bus kan de stoel tevens als sta-op stoel gebruikt worden. Bij de meeste auto’s kan de originele autostoel gebruikt worden en is aanschaf van een nieuwe autostoel niet nodig.

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

Meerijden na transfer met mini lift rolstoellift rolstoelbus

W-Mini LP & W-Spin LW

Een andere mogelijkheid om mee te rijden na een transfer is om gebruik te maken van de W-Mini LP en de W-Spin LW.
Bekijk video

W-Mini LP in 3 versies

De beweging van de W-Mini LP is goed doseerbaar, in zowel kracht als snelheid.
Mini rolstoellift kaneelzitting nummer 1

W-Mini LP1

De kantelzitting. Bij deze versie kantelt de zitting met een druk op de knop, daarbij scharnierend om een as onderaan de stoel.

Weersink Rolstoel Mini Lift Vlakke Zitting Rolstoelbus 2

W-Mini LP2

De vlakke zitting. Bij deze versie blijft de zitting vlak tijdens de beweging omhoog. Na het verschuiven naar de bestuurdersstoel klapt de zitting omlaag en kan de deur gesloten worden.

Weersink Mini Lift 3 Rolstoelbus

W-Mini LP3

Het sta-plateau. Bij deze versie klapt een plateau naar buiten waarop staand plaatsgenomen kan worden. De lift brengt u op gewenste hoogte waarna u kan gaan zitten.

Weersink rolstoelbus lift zelfrijden contact Jan

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel