Kofferbaklift rolstoel

De Weersink Spin Lift for Wheelchairs (W-Spin LW) maakt het mogelijk om met één simpele afstandsbediening de rolstoel naar binnen in uw kofferbak te tillen. Dit is dé oplossing qua kofferbaklift voor uw rolstoel.
 • Draagkracht rolstoellift ca. 65,0 kg
 • Eigen gewicht rolstoellift ca. 10,0 kg
Weersink Video Website Thumbnail W-Spin LW rolstoelbus

Voordelen kofferbaklift rolstoel

De Weersink Spin Lift for Wheelchairs (W-Spin LW) beschikt over veel voordelen ten opzichte van andere rolstoel kofferbakliften.

(Bestel)businrichting naar wens

Door via de zijdeur op te bergen is er, zowel in als naast de bus, slechts minimale ruimtebehoefte voor rolstoel en lift. Hierdoor blijft bij een bus ook personenvervoer, dubbelcabine en camperinrichting mogelijk. Trekhaak blijft optie.

Ongekend gebruiksvriendelijk

Allersnelste en meest efficiënte manier van het opbergen van uw rolstoel. Deze optie kost weinig kracht en de schuifdeur kan zowel handmatig als elektrisch gesloten worden.

De rolstoel is eenvoudig aan te haken en hoeft niet begeleid te worden naar binnen. De lift/rolstoel hoeft niet gedemonteerd of gevouwen te worden. Ook geschikt voor e-motion aangedreven rolstoelen.

Separate laadruimte

Veiliger door het voorkomen van ladingsverschuiving bij botsing of noodstop. Optimale klimaatbeheersing (‘s winters sneller warmer, ‘s zomers sneller koeler) en stiller door het kleinere personencompartiment in tegenstelling tot een traditionele open bus.

Geen waardeverlies bij verkoop

Demontage van de lift laat minimale sporen achter aan bus en interieur. Het voertuig blijft geschikt voor verkoop op de reguliere automarkt als gewone gebruiksauto.

Keuring & wegenbelasting

RDW/TÜV gekeurd. Geen BPM en lage wegenbelasting. Daarnaast conform aan de Europese veiligheidsnormen.

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

Weersink-rolstoelbus-lift-zelfrijden-contact-vragen-rene

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel