Rolstoellift auto

De Weersink Draaihefstoel (W-Draaihefstoel) maakt het mogelijk voor iemand, die zelf niet kan instappen, toch weer voor in de auto plaats te nemen. Deze rolstoellift auto oplossing kan bijna in elke auto gemonteerd worden.
 • Draagkracht ca. 180,0 kg
 • Eigen gewicht ca. 60,0 kg
Weersink Video Website Thumbnail W-Draaihefstoel rolstoelauto aanpassing

Voordelen en versies

De Weersink Draaihefstoel (W-Draaihefstoel) invaliden lift voor auto's maakt het mogelijk voor iemand, die zelf niet kan instappen, toch weer voor in de auto plaats te nemen.

Ombouw tot rolstoelauto overbodig

Door de Weersink Draaihefstoel is de ombouw tot een rolstoelauto overbodig en kunt u toch beiden naast elkaar autorijden. Hiermee wordt eindelijk een goede oplossing aangeboden waarmee iemand “normaal” op de passagiersplek kan plaatsnemen.

Geschikt voor nagenoeg alle auto’s

De Weersink Draaihefstoel kan in nagenoeg alle auto’s worden gemonteerd alhoewel de wat hogere auto’s beter geschikt zijn vanwege de grotere deuropening.Het meenemen van personen als lading achter in een bestelauto is daarmee verleden tijd.

W-Draaihefstoel met rolstoelfunctie

Bij deze variant kan de stoel buiten de auto verrijdbaar gemaakt worden. Er zijn meerdere uitvoeringsvormen waarbij telkens een echte rolstoel als basis geldt voor de rolstoel.

W-Draaihefstoel zonder rolstoelfunctie

Bij deze variant tilt de lift de persoon met stoel en al in of uit de auto. Buiten de auto kan de stoel tevens als sta-op stoel gebruikt worden. Bij de meeste auto’s kan de originele autostoel gebruikt worden en is aanschaf van een nieuwe autostoel niet nodig.

5 jaar garantie

De hydraulische rolstoellift voorkomt elektronische storingen en is daardoor onderhoudsarm. Verder zijn onze producten gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

Weersink-rolstoelbus-lift-zelfrijden-contact-vragen-rene

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel