W-Mini LD & W-Spin LW

De Weersink Mini Lift for Drivers (W-Mini LD) in combinatie met de Weersink Spin Lift for Wheelchairs (W-Spin LW) maakt het mogelijk voor de bestuurder om na een transfer snel achter het stuur plaats te nemen. Het in- en uitstappen gaat met een soepele beweging via de linker voordeur. De rolstoel wordt eenvoudig opgeborgen achter de bestuurdersstoel via de linker schuifdeur.
 • W-Mini LD: Draagkracht ca. 150,0 kg, eigen gewicht ca. 23,7 kg
 • W-Spin LW: Draagkracht ca. 65,0 kg, eigen gewicht ca. 10,0 kg
Rolstoelauto zelfrijder automaat na transfer rolstoellift thumb

Voordelen

Deze combinatie van liften beschikt over talloze voordelen ten opzichte van de traditionele plateaulift, waarbij de bestuurder nog helemaal via de laadruimte naar het stuur moet rijden. Voorwaarde is wel dat de bestuurder in staat moet zijn om een zelfstandige transfer te maken van rolstoel naar de W-Mini LD.

Autoinrichting naar wens

Door zijdeurinstap is er, zowel in als naast de auto, slechts minimale ruimtebehoefte voor rolstoel en lift. Hierdoor blijft ook personenvervoer, dubbelcabine en camperinrichting mogelijk. Trekhaak blijft optie.

Ongekend gebruiksvriendelijk

Allersnelste en meest efficiënte manier van instappen vanuit de rolstoel. Deze optie kost weinig kracht en de schuifdeur kan zowel handmatig als elektrisch gesloten worden.

De rolstoel is eenvoudig aan te haken en hoeft niet begeleid te worden naar binnen. De lift/rolstoel hoeft niet gedemonteerd of gevouwen te worden. Ook geschikt voor e-motion aangedreven rolstoelen.

Separate laadruimte

Veiliger door het voorkomen van ladingsverschuiving bij botsing of noodstop. Optimale klimaatbeheersing (‘s winters sneller warmer, ‘s zomers sneller koeler) en stiller door het kleinere personencompartiment in tegenstelling tot een traditionele open auto.

Geen waardeverlies bij verkoop

Demontage van de lift laat minimale sporen achter aan auto en interieur. Het voertuig blijft geschikt voor verkoop op de reguliere automarkt als gewone gebruiksauto.

Keuring en wegenbelasting

RDW/TÜV gekeurd. Geen BPM en lage wegenbelasting mits de auto geschikt is. Daarnaast conform aan de Europese veiligheidsnormen.

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

W-Mini LD in 3 versies

De beweging van de W-Mini LD is goed doseerbaar, in zowel kracht als snelheid.
Weersink Mini Lift 1 Rolstoelbus

W-Mini LD1

De kantelzitting. Bij deze versie kantelt de zitting met een druk op de knop, daarbij scharnierend om een as onderaan de stoel.

Weersink Rolstoel Mini Lift Vlakke Zitting Rolstoelbus 2

W-Mini LD2

De vlakke zitting. Bij deze versie blijft de zitting vlak tijdens de beweging omhoog. Na het verschuiven naar de bestuurdersstoel klapt de zitting omlaag en kan de deur gesloten worden.

Weersink Mini Lift 3 Rolstoelbus

W-Mini LD3

Het sta-plateau. Bij deze versie klapt een plateau naar buiten waarop staand plaatsgenomen kan worden. De lift brengt u op gewenste hoogte waarna u kan gaan zitten.

Oplossing ook beschikbaar met W-Superlader LW

Deze zelfrijoplossing is niet alleen mogelijk met de W-Spin LW, maar ook met de W-Superlader LW. Bekijk de video voor meer informatie.
Bekijk Video
Rolstoelauto zelfrijder automaat na transfer rolstoellift overview
Weersink rolstoelbus lift zelfrijden contact Jan

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel