Rolstoellift bus

Zoekt u een rolstoellift voor een bus? Dan bent u bij het juiste adres. In de rolstoel zelf autorijden, meerijden of opbergen. Behoud uw laadruimte door via de zijkant in te stappen. Hieronder ziet u een korte compilatie van onze liften. Voor elke situatie een oplossing. Zo doet Weersink Mobility dat.
 • Zelfrijden in rolstoel of na een transfer
 • Meerijden in rolstoel of na een transfer
 • Opbergen van rolstoel of scootmobiel
Rolstoelbus met rolstoellift zijkant instappen compilatie

Voordelen

Onze liften beschikken over erg veel voordelen ten opzichte van de traditionele plateauliften waarbij de bestuurder/passagier via de achterkant de rolstoelbus binnen gaat.

Businrichting naar wens

Door zijdeurinstap is er, zowel in als naast de bus, slechts minimale ruimtebehoefte voor rolstoel en lift. Hierdoor blijft ook personenvervoer, dubbelcabine en camperinrichting mogelijk. Trekhaak blijft optie.

Seperate laadruimte

Veiliger door het voorkomen van ladingsverschuiving bij botsing of noodstop. Optimale klimaatbeheersing (‘s winters sneller warmer, ‘s zomers sneller koeler) en stiller door het kleinere personencompartiment in tegenstelling tot een traditionele open bus.

Geen waardeverlies bij verkoop

Demontage van de lift laat minimale sporen achter aan bus en interieur. Het voertuig blijft geschikt voor verkoop op de reguliere automarkt als gewone gebruiksauto.

Keuring en wegenbelasting

RDW/TÜV gekeurd. Geen BPM en lage wegenbelasting. Daarnaast zijn de liften conform aan de Europese veiligheidsnormen (ISO10542, M1).

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

Weersink rolstoelbus lift zelfrijden contact Jan

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel