W-Apollo LPD

De Weersink Compact Lift for Passengers Dubbelcabine (W-Compact LPD) maakt het mogelijk voor de passagier om in een rolstoel op de 2e zitrij plaats te nemen. Het in- en uitstappen gaat met een natuurlijke draaibeweging via de schuifdeur.
 • Draagkracht ca. 300,0 kg
 • Eigen gewicht ca. 90,0 kg
Rolstoelbus dubbelcabine rolstoellift

Voordelen

Deze passagierslift beschikt over erg veel voordelen ten opzichte van een plateaulift waarbij de passagier nog helemaal via de laadruimte van de bus naar de zitplek moet rijden.

Businrichting naar wens

Door zijdeurinstap is er, zowel in als naast de bus, slechts minimale ruimtebehoefte voor rolstoel en lift. Hierdoor blijft ook personenvervoer, dubbelcabine en camperinrichting mogelijk. Trekhaak blijft optie.

Separate laadruimte

Veiliger door het voorkomen van ladingsverschuiving bij botsing of noodstop. Optimale klimaatbeheersing (‘s winters sneller warmer, ‘s zomers sneller koeler) en stiller door het kleinere personencompartiment in tegenstelling tot een traditionele open bus.

Geen waardeverlies bij verkoop

Demontage van de lift laat minimale sporen achter aan bus en interieur. Het voertuig blijft geschikt voor verkoop op de reguliere automarkt als gewone gebruiksauto.

Keuring en wegenbelasting

RDW/TÜV gekeurd, geen BPM en lage wegenbelasting door dubbelcabine. Daarnaast conform aan de Europese veiligheidsnormen (ISO10542, M1).

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

W-Apollo LPD in 3 versies

Weersink standaard rolstoellift handgedreven rolstoel rolstoelbus

S met retractors

Deze standaard versie is voornamelijk geschikt voor kinderrolstoelen. Vastzetten met retractor gordels en u bent klaar om te vertrekken.

Weersink rolstoellift rolstoel voor normale rolstoelen

L met docking

Deze sterkere versie heeft geen moeite met een zwaardere rolstoel. Gemakkelijk in het dockingsysteem klikken en de rolstoel zit vast.

Weersink rolstoellift xl elektrische rolstoel XL zijkant instappen

XL met docking

Deze krachtigste versie tilt elektrische rolstoelen eenvoudig naar binnen. In het dockingsysteem klikken en de rolstoel zit vast.

Liever een open bus in plaats van een dubbelcabine?

Als u liever een open busindeling wenst, bekijk dan onze compactlift oplossingen.
Bekijk liften
Weersink rolstoelbus lift zelfrijden contact Frenk productpagina

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel