W-Trunk LW

De Weersink Trunk Lift for Wheelchairs (W-Trunk LW) maakt het mogelijk om uw rolstoel of scootmobiel met speels gemak in en uit de kofferbak te tillen. Ook met zwaardere varianten heeft deze lift geen enkele moeite.
 • Draagkracht ca. 200,0 kg
 • Eigen gewicht ca. 30,0 kg
Weersink Video Website Thumbnail W-Trunk LW

Voordelen

Deze kofferbaklift beschikt over veel voordelen ten opzichte van andere kofferbakliften.

Tilt tot 200 kilogram

Het is geen enkel probleem om zware elektrische rolstoelen of scootmobielen in uw laadruimte te plaatsen. Deze robuuste lift beschikt namelijk over een draagkracht van 200 kilogram.

Slimme beweging

De rolstoel/scootmobiel wordt voorzien van een hijspunt. Het hijspunt wordt zo gemonteerd dat de rolstoel/scootmobiel in balans hangt tijdens het tillen. Door de speciale hoek die de lift maakt tijdens het tillen is de kans dat de bumper geraakt wordt minimaal.

Snel

Na het inhaken van de rolstoel/scootmobiel aan de lift wordt deze in de juiste positie getild, zodat deze vlug in de kofferbak te plaatsen is.

Ruimtebesparend

Deze lift beschikt over minimale ruimtebehoefte. Uw kofferbak ligt dus niet vol met oprijplaten en dergelijke. Hierdoor blijft er maximale ruimte over, ook als de lift niet gebruikt wordt.

5 jaar garantie

Hydraulische lift voorkomt elektronische storingen en is onderhoudsarm. Gepatenteerd, dus exclusief verkrijgbaar bij Weersink Mobility.

Weersink-rolstoelbus-lift-zelfrijden-contact-vragen-rene

Vragen?

Wij denken graag vanaf het begin en tijdens het proces met u mee. Voor gratis persoonlijk advies kunt u ons een berichtje sturen. Verder kunt u een belletje geven of langskomen. Maar natuurlijk geheel vrijblijvend!
  Hoe bent u bij ons gekomen?

  Contact

  Ossenboer 12, Enschede0031 534 323173info@weersink.nl

  Openingstijden

  Maandag - Vrijdag08:00 - 17:00
  ZaterdagOp afspraak
  ZondagOp afspraak
  RDW-gekeurd-weersink-rolstoelbus
  UWV-Weersink-Rolstoel-keuring
  AMF-Weersink-Client-Rolstoel-bus-lift
  Bovag-client-eisen-bus
  CBR-Weersink-rijbewijs-rolstoel
  Smartfloor-Weersink-bus-lift-rolstoel-vloer
  Viegel-Weersink-stuurassistentie-gas
  Weersink Rolstoellift Fadiel Client Zijkant Instappen rolstoel