In de rolstoel door de bestuurdersdeur op de bestuurdersplek.

Met de rolstoel door de bestuurdersdeur op de bestuurdersplek.

Dit is één van onze specials!

De droom van Björn de Plaa was:

De droom van Bjorn de Plaa kwam uit:

‘Ruim een jaar geleden kwam ik in contact met Rene Weersink. Ik vertelde wat mijn droom was. Het zou toch fantastisch zijn om aan te komen rollen, zo snel mogelijk achter het stuur zitten en dat in de Ford Raptor (gezien mijn in- en complete dwarslaesie lukt het niet om een transfer te maken). Zelfs in Amerika was dit nog niet gemaakt.

Weersink Auto Aanpassingen in Goor heeft ervaring met hydraulica en maatwerk in andere projecten. Na veel passen en meten pas ik er met mijn rolstoel precies tussen en kan ik uiteraard in deze auto rustig wegrijden, haha. Laatst ben ik met de auto naar Oostenrijk gereden dat was genieten.

Hierdoor is mijn vrijheid bijna hetzelfde als voor mijn motorongeluk. Lastig is wel dat de McDrive en de parkeerplekken voor invaliden zo smal zijn. In de toekomst heb ik nog een aantal ideeën en hopelijk kan Weersink ook daarbij helpen.’

https://www.facebook.com/DwarslaesieOrgNL/posts/2016-05-05/1140948655929552/