Bedrijfspresentatie


Deze site is bedoeld om u kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden die er zijn bij Weersink Auto Aanpassingen.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van autoaanpassingen. Ook beschikken wij over een kwaliteitswaarborgsysteem, dit garandeert dat al onze produkten aan de wettelijke eisen voldoen.

De mobiliteit van minder validen, rolstoelgebruikers en senioren is ons uitgangspunt. Om dit te realiseren kan er door de belanghebbende een afspraak worden gemaakt voor een passing, dit kan uiteraard ook op lokatie. Hierbij wordt gekeken naar de “beperkende bepalingen”die eventueel door het CBR zijn opgelegd (de zogenoemde codes die aangeven welke aanpassingen er nodig zijn om te mogen rijden). Daarnaast word er ook gekeken hoe het voertuig het beste toegankelijk gemaakt kan worden.

Vanwege onze merk onafhankelijkheid kunnen we altijd een objectief advies geven over mogelijke produkten en aanpassingen.

Enkele jaren geleden hebben we een eigen liftsysteem ontwikkeld wat de basis heeft gelegd voor een nieuwe productfamilie. Het betreft de Apollo lift welke toegespast wordt in de Apollo draaihefstoel welke de mogelijkheid geeft de bijrijder in-en uit te draaien met stoel en al en daarn zelfs , zittend in de rolstoel, weg kan rijden nadat er rolstoelwielen aan gekoppeld zijn.

Een andere populaire toepassing is de Rolpollo bus, dit is een rolstoelbus met Apollo zijlift. Daarbij wordt de rolstoel via de schuifdeur in-uit geladen. In deze website wordt dit uitgebreid toegelicht.

Naast de Apolloliften hebben we ook een eigen inbouwset voor dubbelcabines ontworpen, waarbij met name de nadruk ligt op het gordelframe welke de sterkte van de gordels kan garanderen.

Mocht u naar aanleiding van deze site nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via 053 4323173 of info@weersink.nl.
 Voor meer informatie kunt u de beschrijving hiernaast in pdf downloaden.

Contactformulier


Weersink auto aanpassingen